Așteptăm comenzile dumneavoastra.

0786 455 700

office@mah.ro

 

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare mici și medii și utilaje agricole. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate.Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice agregat din oferta noastră.

Cunoscutele motoare PERKINS, LOMBARDINI și YANMAR, au câștigat și dovedit deja încredere având o fiabilitate excepțională.

Un alt avantaj oferit de această serie de tractoare mici și medii, este propunerea foarte atractivă pentru fiecare utilizator în ceea ce privește multitudinea de echipamente de bază (greutăți frontale, fereastră în acoperiș, proiectoare de lucru pe acoperișul cabinei -față și spate-, instalație dublă pneumatică, girofar și altele) și opționale ( aer condiționat, încărcător frontal, priză de putere, alte anvelope, contra-greutăți, sistem de prindere frontal, cuple rapide și altele). Această serie nouă de tractoare pe piața noastră este oferită la un preț fără egal cu aproximativ 20% mai mic decât tractoarele din aceeași clasă de la alți producători.

tractoare mici și medii

DESTINAȚII PENTRU TRACTOARE MICI ȘI MEDII

Noile serii de tractoare sunt concepute pentru a lucra în:

  • LIVEZI
  • VIȚĂ DE VIE
  • FERME cu orice profil de producție
  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.)
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca)
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele)