MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

Câteva cuvinte despre principalii parteneri ai MACOS & HALL srl:

URSUS

a fost înființată în 1893 de trei ingineri și patru oameni de afaceri și producea la aceea dată țevi și subansamble pentru fabrica de zahăr din Varșovia. În 1903 și-a extins activitatea și a început producția de motoare cu combustie internă pentru tractoare agricole („locomobile” pe vremea aceea).

Până la începutul Primului Război Mondial erau deja construite peste 4000 de motoare de până în 80 de CP. Până în 1918 fabrica URSUS avea birouri la Moscova, St. Petersburg, Odessa și Omsk. Tot în această perioadă motoarele URSUS au început să câștige deja și primele medalii de aur la diferite concursuri: Moscova, Tsarskoe Selo, Lvov, Czestochowa…

În urma unui contract câștigat cu Armata Poloneză, în 1923, începe producția de camioane. După război fabrica URSUS a fost reconstruită și a început să producă tractorul URSUS C-45, o copie a tractorului german Lanz Bulldog. Pe parcursul anilor ’50 a început producția unor tractoare noi după modelul Zetor.

În 1977 fabrica URSUS a primit un împrumut masiv pentru retehnologizare iar în anii ’80 s-a început dezvoltarea unui model modern de Massey Ferguson.
În 1998 a început restructurarea din temelii a fabricii URSUS: au fost căutați noi investitori și au început să apară modele noi de tractoare, construite tot după licența Massey Ferguson. În 2006 a fost sărbătorită construcția tractorului cu numărul 1.500.000 de la terminarea celui de al doilea război mondial încoace.

În 2011

acțiunile URSUS au fost cumpărate de compania POL-MOT Warfama S.A. (înființată în 1946 în Dobre Miasto, producător de remorci, încărcătoare, balotiere și alte utilaje agricole). Ca urmare producția a cunoscut o revenire spectaculoasă. În 2012 au fost produse primele tractoare cu motor Perkins iar în 2014 a fost introdusă și transmisia Carraro. În 2013 a fost semnat un contract cu Autoritatea de Transport din Lublin pentru producția a 38 de troleibuze. În cooperare cu Universitatea Tehnică din Lublin a început în 2014 construcția primului autobuz electric. În 2015 URSUS a început dezvoltarea unei transmisii proprii, proiect cu numele de VIGUS, care va crește considerabil calitatea și fiabilitatea tractoarelor cu puteri între 100 și 180 CP. Producția noii transmisii îi va permite fabricii URSUS să devină independentă față de furnizorii externi și să își crească veniturile.

LABIN Progres TPS

a fost inființată în martie 1977. Îndelungata tradiție și cele peste 300.000 de tractoare Tuber și motocultoare vândute formează garanția încrederii cumpărătorilor.

Atenția la calitatea și siguranța produselor, confirmate prin certificatele de calitate: ISO 9001: 2000, ISO 14001, OHSAS 18001 pe care le posedă, împreună cu grija pentru protecția mediului sunt valorile fundamentale ale producătorului tractoarelor Tuber. Satisfacția clienților este obiectivul principal în Labin.

Designul remarcabil face din acest tractor o combinaţie unică de funcţionalitate, ergonomie şi estetică. Acest lucru i-a asigurat succesul pe piaţă și i-a adus recunoaşterea internaţională în proiectare și design: Mențiunea de Onoare la „Bienala de Design Industrial BIO 18” – Slovenia, Premiul pentru „Cel mai bun management de design” – Marea Britanie, Premiul I la categoria „Produs Creativ și Inovativ”- Croația.

Pe lângă utilizarea în creşterea culturilor, tractorul TUBER este foarte potrivit pentru viticultură, pomicultură, grădini, ferme mici, medii și ferme zootehnice datorită ampatamentului său redus (distanţă scurtă între axe). Tractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu apă: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204/B1 și Yanmar 4TNV88-BKCM. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate la lucrările în câmp şi în serviciile comunale.

MACOS & HALL srl

în colaborare cu producători renumiți de mașini agricole din Europa, urmărind noutățile tehnologice și îmbunătățind în mod continuu procesele, oferă pe piața din România produse (tocătoare, freze, greble, cositori…), sub brandul MACOS & HALL, cu tehnologie de ultimă generație.

Departamentul de cercetare și dezvoltare cooperează cu instituții de învățământ superior din domeniile agricol, mecanic și de inginerie din Italia, Franța, Germania și România pentru a rămâne competitivi pe această piață în continuă schimbare.

Toate produsele comercializate de MACOS & HALL poartă marca CE.

Cei peste 10 ani de experiență în comercializarea de utilaje agricole și feedback-ul primit de la clienții din toată țara ne-au ajutat să realizăm produse care să concureze de la egal la egal cu produsele producătorilor europeni renumiți din domeniul agricol.