TUBER 40 Yanmar TUBER 40 Lombardini TUBER 50 TUBER 50
TUBER 40    35.7 CP TUBER 40    36,7 CP TUBER 50    47,3 CP TUBER 50    48 CP
URSUS C-350 URSUS C-360 URSUS C-380 URSUS C-380M
URSUS C-350    50 CP URSUS C-360    60 CP URSUS C-380    75 CP URSUS C-380M    75 CP
URSUS C-382 URSUS C-392 width= URSUS C-3102 URSUS 11054
URSUS C-382    82 CP URSUS C-392    92 CP URSUS C-3102    102 CP URSUS 11054    110 CP

 

 

AVANTAJE

Avantajul oferit de noua gama de tractoare comercializate de MACOS & HALL îl constituie oferta foarte bogată de echipamente de bază: greutăți frontale, fereastră în acoperiș, proiectoare de lucru pe acoperișul cabinei -față și spate-, instalație dublă pneumatică, girofar și altele. Totodată aceste tractoare pot fi dotate și cu o multitudine de echipamente opționale: aer condiționat, încărcător frontal, priză de putere, alte anvelope, contra-greutăți, sistem de prindere frontal, cuple rapide și altele. Tractoarele reprezentate de MACOS & HALL pe piața noastră sunt oferite la un preț fără egal, cu aproximativ 20% mai mic decât tractoarele din aceeași clasă de la alți producători.

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice agregat din oferta noastră. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

 

DESTINAȚII

Tractoarele oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

  • LIVEZI
  • VIȚĂ DE VIE
  • FERME cu orice profil de producție
  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.)
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca)
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele)

 

TRACTORUL TUBER

TUBER este un tractor compact cu tracţiune integrală cu transmisie complet hidraulică. Este un tractor multifuncţional foarte agil, utilizat la îndeplinirea sarcinilor principale în producţia agricolă.

Pe lângă utilizarea în creşterea culturilor, TUBER este foarte potrivit pentru viticultură şi pomicultură, datorită ampatamentului său redus (distanţă scurtă între axe).

Calitate, fiabilitate și durată lungă de viață sunt principalele caracteristici ale produselor Labinprogres TPS, fabrică inființată în martie 1977. Îndelungata tradiție și cele peste 300.000 de mașini vândute formează garanția încrederii cumpărătorilor.

7-1Atenția la calitatea și siguranța produselor, împreună cu protecția mediului sunt valorile fundamentale ale producătorului Tuber, Labinprogres TPS. Satisfacția clienților este obiectivul principal în Labin.

Tractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile cu patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu apă: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204/B1 și Yanmar 4TNV88-BKCM. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate la lucrările în câmp şi în serviciile comunale. TUBER fiind un tractor multifuncţional, realizează cu succes diverse activităţi în sectorul comunal/municipal cum ar fi: întreţinere parcuri, întreţinere drumuri, lucrări edilitare, construcţii, deszăpezire, încărcat, descărcat, excavat, întreţinere margini drumuri, întreţinere păşuni şi pajişti, transport, etc.

5-1Tractorul TUBER este disponibil, la cerere, cu o cabină confortabilă. Geamurile laterale, geamul din spate şi parbrizul, permit utilizatorului o vizibilitate completă. Toate comenziile de control sunt amplasate logic şi ergonomic în interiorul cabinei.

Ventilaţia naturală este asigurată prin deschiderea ferestrei din spate. Sistemul de ventilaţie cu încălzire contribuie şi mai mult la un confort sporit în diferite condiţii de lucru. Patru proiectoare de lucru (două în faţă şi două în spate) permit şi uşurează munca de noapte cu tractorul.
Designul superior face din Tuber o combinaţie unică de funcţionalitate, ergonomie şi estetică. Acest lucru i-a adus tractorului TUBER recunoaşterea internaţională în domeniul de proiectare şi i-a asigurat succesul pe piaţă.

Așteptăm comenzile dumneavoastra.

0256 282 515

0786 455 700

office@mah.ro

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!