TRACTOARE fabricate în EUROPA

AVANTAJE

Avantajul oferit de noua gama de tractoare comercializate de MACOS & HALL îl constituie oferta foarte bogată de echipamente de bază: greutăți frontale, fereastră în acoperiș, proiectoare de lucru pe acoperișul cabinei -față și spate-, instalație dublă pneumatică, girofar și altele. Totodată aceste tractoare pot fi dotate și cu o multitudine de echipamente opționale: aer condiționat, încărcător frontal, priză de putere, alte anvelope, contra-greutăți, sistem de prindere frontal, cuple rapide și altele. Utilajele agricole și tractoarele reprezentate de MACOS & HALL pe piața noastră se remarcă prin fiabilitate, durabilitate și înglobează tehnologii de ultimă generație.

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare. Siguranța serviciilor post-vânzare de service (atât pe perioada garanției cât și post garanție) si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice agregat din oferta noastră. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele agricole astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

 

DESTINAȚII

Tractoarele oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

  • LIVEZI
  • VIȚĂ DE VIE
  • FERME cu orice profil de producție
  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.)
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca)
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele)

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!