URSUS C-380 cu motor Perkins EURO IIIB este un tractor cu tracţiune 4X4, echipat cu transmisie Carraro și cutie de viteze sincronizată cu 24 de trepte, 12+12. În anul 2017 modelul URSUS C-380 a fost desemnat numarul 1 in Polonia, după numărul de unități comercializate.

URSUS C-380 cu motor Perkins EURO IIIB este un tractor multifuncţional optimizat atât pentru lucrarile agricole din fermele medii și mari, cât și pentru diverse activităţi din sectorul comunal/municipal cum ar fi: întreţinerea parcurilor sau a drumurilor, lucrări edilitare, construcţii, deszăpezire, încărcat, descărcat, excavat, întreţinerea marginilor drumurilor, a păşunilor şi pajiştilor sau în transport

MACOS & HALL vă propune și o gamă variată de utilaje pentru acest model de tractor, cum ar fi: încărcătoare frontale, pluguri, freze, erbicidatoare purtate și tractate, cositori, prese de balotat, pluguri pentru deszăpezire și altele.

Tractoarele Ursus sunt disponibile doar in varianta cu cabină. Modelul URSUS C-380 cu motor Perkins EURO IIIB este dotat cu modelul nou de cabină, cu interiorul realizat din materiale de calitate, mai durabile si mai rezistente. Designul modern îi oferă o vizibilitate mult mai bună operatorului. Cabina spațioasă, izolarea fonică foarte bună a acesteia și faptul că, la cererea clientului, poate fi echipată opțional și cu instalație de aer condiționat, garantează beneficiarului condiții de muncă foarte bune și un confort sporit.

Ursus-C380-Euro-IIIB
Ursus-C380-Euro-IIIB

Designul superior si echiparea generoasa i-au adus tractorului URSUS recunoaşterea internaţională şi i-au asigurat succesul pe piaţă.

Lungimea tractorului este de 4,21 metri, iar lățimea acestuia de 1,99 metri. Înălțimea tractorului URSUS C-380 cu motor Perkins EURO IIIB este 2,73 metri și masa 3.370 kilograme.

Din dotarea standard a tractorului fac parte cârligul reglabil pe înălțime, 4 cuple rapide pentru ieșirile hidraulice, sistemul de control al frânării pneumatice pentru remorcă și aripi frontale torsionale.

 

URSUS C-380 cu motor Perkins EURO IIIB – un tractor cu buletin

Sub capota care se deschide foarte ușor găsim bateria, radiatorul și motorul Perkins de 75 CP la 2200 rotații pe minut, cu 4 cilindri, turbo și răcire cu apă. Acest motor are o capacitate de 3.387 cm și norma de poluare EURO IIIB, TIER4, ceea ce permite obținerea cărții de identitate pentru acest tractor in vederea inmatriculării. Motorul PERKINS EURO 3B corespunde normelor de poluare în vigoare privind achizițiile pe fonduri europene.

Rezervorul de combustibil pentru acest model are o capacitate de 120 de litri, ceea ce permite funcționarea îndelungată pe câmp a tractorului cu o singură alimentare.

MACOS & HALL vă oferă CALITATE LA UN PREȚ CORECT!

DESTINAȚII

Tractoarele performante din noua gamă de utilaje oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

    • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);
    • FERME cu orice profil de producție;
  • LIVEZI;
  • VIȚĂ DE VIE;
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca);
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE;
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

utilaje profesionale

AVEM ÎN OFERTA NOASTRĂ UTILAJE PROFESIONALE PE CARE LE PUTEȚI FOLOSI LA:

TRANSPORT

– tractoare realizate în EUROPA cu motoare PERKINS, Lombardini sau Yanmar
– remorci de la producători cu experiență și tradiție în agricultură cu capacități între 1 și 24 t

 

ÎNTREȚINERE DRUMURI, PARCURI

– mătură stradală
– tocătoare cu deplasare laterală
– cositoare

 

VIDANJARE

– vidanje construite în Europa cu capacități între 2.000 și 25.000 l

 

DESZĂPEZIRE

– pluguri de zăpadă cu cormane cu geometrie variabilă
– sărărițe cu autoîncărcare destinate împrăștierii materialelor antiderapante pe străzi, trotuare, în zone rezidențiale, parcări
– freze de zăpadă

 

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare și utilaje profesionale agricole. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele profesionale astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!