Noua gamă de utilaje oferite de MACOS & HALL cuprinde tractoare URSUS și TUBER echipate cu motoare originale EURO IIIA și EURO IIIB, marca PERKINS, LOMBARDINI și YANMAR, cu puteri cuprinse între 35 CP și 110 CP.

Producătorii au o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare agricole. Siguranța serviciilor de service si revizii post-vânzare la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă încrederea și confortul pentru achiziționarea unui produs de bună calitate.

Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice tractor Ursus.

Anul trecut, 4% din tractoarele vândute în Polonia au fost modelul URSUS C-380, situând acest model în topul vânzărilor, ceea ce demonstrează încrederea polonezilor în marca URSUS sinonimă de foarte mulți ani cu excelența.

Noua gamă de tractoareTractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile cu patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu apă: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204 și Yanmar 4TNV88. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate la lucrările în câmp şi în serviciile comunale.

Noua gamă de utilaje URSUS vine echipată cu binecunoscutele motoare PERKINS care au câștigat deja încrederea utilizatorilor, noile modele EURO IIIB aducând și un consum mai mic de carburant.

Un avantaj suplimentar oferit de această serie de tractoare, este propunerea foarte atractivă pentru fiecare utilizator în ceea ce privește multitudinea de echipamente de bază: sistem de încălzire și ventilație, greutăți frontale, fereastră în acoperiș, proiectoare de lucru in acoperișul cabinei (față și spate), instalație dublă pneumatică, lumină de avertizare rotativă (girofar) și altele.

MACOS & HALL vă oferă CALITATE LA UN PREȚ CORECT!

DESTINAȚII

Tractoarele performante din noua gamă de utilaje oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);
  • FERME cu orice profil de producție;
  • LIVEZI;
  • VIȚĂ DE VIE;
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca);
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE;
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

utilaje profesionale

AVEM ÎN OFERTA NOASTRĂ UTILAJE PROFESIONALE PE CARE LE PUTEȚI FOLOSI LA:

TRANSPORT

– tractoare realizate în EUROPA cu motoare PERKINS, Lombardini sau Yanmar
– remorci de la producători cu experiență și tradiție în agricultură cu capacități între 1 și 24 t

 

ÎNTREȚINERE DRUMURI, PARCURI

– mătură stradală
– tocătoare cu deplasare laterală
– cositoare

 

VIDANJARE

– vidanje construite în Europa cu capacități între 2.000 și 25.000 l

 

DESZĂPEZIRE

– pluguri de zăpadă cu cormane cu geometrie variabilă
– sărărițe cu autoîncărcare destinate împrăștierii materialelor antiderapante pe străzi, trotuare, în zone rezidențiale, parcări
– freze de zăpadă

 

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare și utilaje profesionale agricole. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele profesionale astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!