AVANTAJE

Pentru a satisface cererea în creștere de tractoare cu puteri medii, MACOS & HALL srl recomandă noile serii de tractoare URSUS cu puteri cuprinse între 50 CP și 110 CP.

Producătorii au o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare agricole și rutiere. Siguranța serviciilor de service si revizii post-vânzare la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale, vă oferă siguranța unui produs de bună calitate.

Avantajul oferit de noua gama de tractoare comercializate de MACOS & HALL îl constituie oferta foarte bogată de echipamente de bază: greutăți frontale, fereastră în acoperiș, proiectoare de lucru pe acoperișul cabinei -față și spate-, instalație dublă pneumatică, girofar și altele. Totodată aceste tractoare pot fi dotate și cu o multitudine de echipamente opționale: aer condiționat, încărcător frontal, priză de putere, alte anvelope, contra-greutăți, sistem de prindere frontal, cuple rapide și altele.

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare. Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice agregat din oferta noastră. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

MACOS & HALL vă oferă o gamă largă de TRACTOARE și REMORCI.

DESTINAȚII

Tractoarele oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.)
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca)
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele)
  • LIVEZI
  • VIȚĂ DE VIE
  • FERME cu orice profil de producție

 

 

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!