Performanță la cel mai înalt nivel pentru o agricultură eficientă.

LUCREAZĂ mai MULT,
CONSUMĂ mai PUȚIN!

 

Tractoare URSUS cu motoare EURO IIIB. O nouă clasă de eficiență!

Ursus-C380-Euro-IIIB

Designul superior si echiparea generoasa i-au adus tractorului URSUS recunoaşterea internaţională şi i-au asigurat succesul pe piaţă.

URSUS C-380 cu motor Perkins EURO IIIB – un tractor cu buletin

Sub capota care se deschide foarte ușor găsim radiatorul și motorul Perkins de 75 CP la 2200 rotații pe minut, cu 4 cilindri, turbo și răcire cu lichid. Acest motor are o capacitate de 3.387 cm și norma de poluare EURO IIIB, TIER4, ceea ce permite obținerea cărții de identitate pentru acest tractor in vederea inmatriculării. Motorul PERKINS EURO IIIB corespunde normelor de poluare în vigoare privind achizițiile pe fonduri europene.

Rezervorul de combustibil pentru acest model are o capacitate de 120 de litri, ceea ce permite funcționarea îndelungată pe câmp a tractorului cu o singură alimentare.

MACOS & HALL vă oferă CALITATE LA UN PREȚ CORECT!

DESTINAȚII

Tractoarele performante din noua gamă de utilaje oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

    • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);
    • FERME cu orice profil de producție;
  • LIVEZI;
  • VIȚĂ DE VIE;
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca);
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE;
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

Nu uitați că pentru o perioadă limitată puteți profita de oferta noastră prin care primiți GRATUIT al doilea accesoriu la fiecare tractor URSUS achiziționat cu încărcător frontal!*

*Accesoriul cu prețul cel mai mic este gratuit.

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare și utilaje profesionale agricole. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele profesionale astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!