Istoria URSUS începe în 1893 când 3 ingineri și patru oameni de afaceri pun bazele acestei fabrici. În 1903 compania și-a extins activitatea și a început producția de motoare pe combustie internă pentru tractoare agricole.

Până la începutul Primului Război Mondial erau deja construite peste 4000 de motoare de până la 80 de CP. Tot în această perioadă motoarele URSUS au început să câștige și primele medalii de aur la diferite concursuri internationale.

După război, istoria URSUS continuă, fabrica fiind reconstruită și începând să producă tractorul URSUS C-45, o licență a tractorului german Lanz Bulldog. În anii ’80 s-a început dezvoltarea unui model modern de Massey Ferguson.

Calitate, fiabilitate și durată lungă de viață sunt principalele caracteristici ale produselor marca URSUS. În 2006 a fost sărbătorită construcția tractorului cu numărul 1.500.000.

Tractoare URSUSÎn 2012 au fost produse primele tractoare cu motor Perkins, iar în 2014 a fost introdusă și transmisia Carraro. În anul 2017, modelul URSUS C-380 a fost desemnat numarul 1 in Polonia după numărul de unități comercializate. Acest lucru demonstrează încă odată încrederea agricultorilor polonezi în marca URSUS, sinonimă de foarte mulți ani cu excelența.
Compania are in prezent trei fabrici de producție: în Dobre Miasto, în Opalenica și cea mai mare în Lublin. Cu ajutorul celor aproximativ 800 de angajați, Ursus produce anual aproximativ 1.500 de tractoare și câteva mii de mașini agricole vândute atât în Polonia cât și în străinătate.

În anul 2017, a început producția tractoarelor echipate cu motoare EURO IIIB, Tier 4, care sunt conforme cu cerințele directivelor europene actuale în legătură cu poluarea.

Istoria URSUS

URSUS este un tractor multifuncţional optimizat atât pentru lucrarile agricole din fermele medii și mari, cât și pentru diverse activităţi din sectorul comunal/municipal cum ar fi: întreţinerea parcurilor sau a drumurilor, lucrări edilitare, construcţii, deszăpezire, încărcat, descărcat, excavat, întreţinerea marginilor drumurilor, a păşunilor şi pajiştilor sau transport…

MACOS & HALL vă propune și o gamă variată de utilaje pentru acest model de tractor, cum ar fi: încărcătoare frontale, pluguri, freze, erbicidatoare purtate și tractate, cositori, prese de balotat, pluguri pentru deszăpezire și altele.

Calitatea înaltă a componentelor, fiabilitatea acestora și tehnologia inovatoare, folosită si de liderii din industria auto (de exemplu transmisia Carraro si motorul Perkins), sunt garanția calității oferită de produsele comercializate de MACOS & HALL.

Designul superior si echiparea generoasa i-au adus tractorului URSUS recunoaşterea internaţională şi i-au asigurat succesul pe piaţă.

URSUS C-380 pe primul loc la vanzari

Istoria Ursus cu anul 2017 când această companie a înregistrat o creștere a vânzărilor de tractoare URSUS C-380 în perioada Ianuarie – Iunie față de aceeași perioadă din anul 2016. Cifrele vânzărilor arată că tot mai mulți polonezi decid să cumpere tractorul emblematic al URSUS.
4% din tractoarele vândute în acest an în Polonia au fost modelul URSUS C-380 ceea ce demonstrează încrederea polonezilor în marca URSUS sinonimă de foarte mulți ani cu excelența.

Din Ianuarie până în Iunie 2107 au fost înregistrate în circulație 156 de tractoare URSUS modelul C-380, ceea ce plasează acest model în top-ul vânzărilor de tractoare în Polonia. Și merită menționat faptul că vânzările de tractoare de 80 de CP au scăzut în acest an cu 1,1% față de aceeași perioadă a anului trecut.

MACOS & HALL vă pune la dispoziție toată gama de tractoare URSUS la prețuri corecte. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

 

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!