NE SZALASZD EL TRAKTOR AJÁNLATAINKAT!

 

EU-ban gyártott traktorok 20%-al alacsonyabb áron mint a konkurenciánál!

ELŐNYÖK

A MACOS & HALL előnyös ajánlataihoz tartozik a traktorok gazdag kínálata az alapfelszerelésekben: orrsúlyok, tetőablak,első és hátsó tető munkafények, kettős pneumatikus rendszer, forgófény és mások. Ugyanakkor ezek a traktorok sokféle opcionális felszereléssel rendelkezhetnek: légkondicionáló berendezés, első rakodó,PTO, más gumik, ellensúlyok, első csatlakozó,gyors-csatlakozó és egyebek. A MACOS & HALL által forgalmazott traktorok megkaphatóak akar 20% -kal alacsonyabb áron , mint az azonos osztályú traktorok más gyártóktól.

 

INGYENES KONZULTÁCIÓ

A partnereinkkel együtt nagy tapasztalattal rendelkezünk, mezőgazdasági traktorok gyártásában és elosztásában. Biztonságos magas szintű eladást, javítást és ellenőrzést, cserealkatrész forgalmazást, biztonságos minőségű terméket ajánl.Dizájnos újítások megoldásánál, ideális motor választásánál és a hajtásláncnál tökéletes eredményeket érnek el minden típusú kenőanyaggal.A partnereinkkel együtt nagy tapasztalattal rendelkezünk, mezőgazdasági traktorok gyártásában és elosztásában. Biztonságos magas szintű eladást, javítást és ellenőrzést, cserealkatrész forgalmazást, biztonságos minőségű terméket ajánl. INGYENES konzultációval állunk rendelkezésükre, hogy segítsünk a legjobb gépek kiválasztásában a legjobb eredmény eléréséért a termelésben.

 

ALKALMAZÁSOK

Ezeket a traktorokat úgy tervezték, hogy alkalmazhatóak legyenek:

  • GYÜMÖLCSÖS
  • SZŐLLŐS
  • minden típusú termelő FARMOK
  • TEVÉKENYSÉGEK A VÁROSI ÉS MEGYEI TÉREN ( fuvarozás, zöldövezetek karbantartása, utak karbantartása, építkezési munkálatok és stb.)
  • SZÁLLÍTÁS (utánfutóval)
  • ERDŐKITERMELÉS
  • ÉPÍTKEZÉS (ásás, rombolás, szállítás és egyebek)

Egy személyre szabott ajánlatért, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Köszönjük!