A MACOS & HALL KFT Romániában az egyik legfontosabb traktor, pótkocsi és mezőgazdasági eszköz forgalmazó. Csak Európában gyártótt traktorokat és pótkocsikat forgalmazunk az egész országban, valamint mezőgazdasági eszközöket, fűnyírókat, gereblyéket, földgyalukat, aprítókat stb. Minden forgalmazott termékre garanciát, utogaranciát és eredeti pótalkatrészt biztosítunk.

 

Egy pár szó a MACOS & HALL KFT legfontosabb partnereiről:

Az URSUS

1893-ban 3 mernők és 4 üzletember alakította és akkoriban csöveket és alkatrészeket gyártottak Varsóban a cukorgyárnak. 1903-ban bővült és megkezdte a belső égésű motorok gyártását mezőgazdasági traktorokhoz ( akkoriban a ,, locomobile,,).

Az első világháború kezdetéig több mint 4000 80 LE motor volt gyártva és az URSUS gyárnak Moszkvában, St. Petersburgban, Odessaban, Omskban voltak az irodái.
Ugyancsak ebben az időszakban az URSUS motorok kezdtek aranyérmeket nyerni különböző versenyeken: Moszkvaban, TsarskoeSelo, Lvov, Czestochowa…

A lengyel hadsereggel nyert szerződést követően 1923-ban megkezdte a kamionok gyártását. A háború után az URSUS gyár újra volt építve és megkezdte az URSUS C-45 gyártását, amely a német Lanz Buldog traktornak a másolata. Az 50es évek folyamán megkezdte az új széria gyártását a Zetor modell alapján .

1977-ben az URSUS gyár kapott egy igen szép összeget a technológia bővítésére és a 80-as években elkezdte a Massey Ferguson új modellnek a fejlesztését . 1998-ban átszerveztek az URSUS gyárat, új befektetőket kerestek, megkezdtek megjelenni az új modellek a Massey Ferguson licenc alapján, 2006-ban az 1 500 000-ik megépített traktort ünnepelték a második világháború végétől számítva.

2011-ben

az URSUS részvényeket felvásárolta a POL-MOT Warfama S.A cég (1946-ban alapítódott Dobre Miastoban, a pótkocsik, rakodók, bálázók és más mezőgazdasági gépeket gyártója). Ennek eredményeként a termelés látványosan emelkedett. 2012-ben gyártották az első PERKNS traktorokat és 2014-ben bevezették a Carraro sebességváltót . 2013 -ban aláírták a szerződést a Közlekedési Hatosággal Lublinból, ami után 38 trolibuszt kellett gyártsanak .A lublini technikai egyetem együttműködésével 2014-ben megkezdte az első villamos gyártását. 2015-ben az URSUS elkezdte a saját sebességváltó fejlesztését, a Vigus projekt néven, amely jelentősen megnövelte a (100 es 180 LE) traktorok minőséget és megbízhatóságát. Az új sebességváltók gyártása az URSUS gyár függetlenségét jelentette a külső forgalmazókkal szemben és így a bevétele is nagyon megnőtt.

LABIN Progres TPS

1977 márciusában volt alapítva. A hosszú hagyomány és a több mint 300.000 traktorok és mezőgazdasági gépek garantálják a vásárlok bizalmát .
A termékek minőségére és biztonságára figyelve, amelyet megerősítik a minőségi tanúsítványok: ISO 9001: 2000, ISO 14001, OHSAS 18001 amit birtokol, egyben a környezetvédelemre való figyelem, a TUBER traktor gyártójának az alapértékei. Az ügyfél elégedettsége az elsődleges cél Labinban.

A tökéletes dizájn ebből a traktorból kihoz egy tökéletes működést, ergnómiát és esztétikát, ami sikert hozott a piacon és elismerést nyert nemzetközi szinten “Bienala de Design Industrial BIO 18” –Szlovéniában , ,, díjat mint ,,Legjobb dizájn menedzsment,, – Nagy Britanniaban, I díjat Kroáciában ,, kreatív és innovatív termékek,, kategóriájában.

A növénytermesztés mellett a TUBER traktor alkalmas szőlőtermesztésre, gyümölcsösbe, kertekbe, kis és közepes gazdaságokban, közepes és kis állattartó terepekre a tengelytávnak köszönhetően (rövid a távolság a tengelyek között). A TUBER traktorok a CE szabványoknak megfelelően vannak tanúsítva, és forgalomban vannak 4 típusú 4 hengeres és vízhűtéses motorral 35 LE és 48 LE között: Lombardini LDW 1603 és Yanmar 3TNV88 illetve Lombardini LDW 2204/B1 és Yanmar 4TNV88-BKCM. Ezek a motorok bebizonyították a megbízhatóságot és a tartósságot mezőgazdasági és közöségi munkákban.

A MACOS & HALL KFT

európai mezőgazdasági gyártókkal szerződve, új technológiát frissitve folyamatosan a piacra dob Romaniában : aprítófoldgyakat, földgyalukat, gereblyéket, kaszálógépeket stb.

A kutató és fejlesztő központ együtt mükődik mezőgazdasági, mérnöki mechanika felsőfokú oktatási intézményekkel Olaszországban, Franciaországban, Németországban es Romaniában hogy a piacon megmaradjanak.

Az összes a MACOS HALL KFT által forgalmazott termék viseli a CE márkát.

10 éven felüli forgalmazói tapasztalattal a mezőgazdasági gépekre elismervényt kapott az egész országból és ez segített hogy versenyképes megvalosítast érjen el az európai neves mezőgazdasági gépgyártókkal szemben.