Tuber 40 la deszăpezire în Timișoara este un video realizat la sfârsit de februarie 2018.

Tractoare perfecte pentru primării

Tractorul Tuber 40 din acest video aparține Horticultura SA, societate care are în grijă 5 parcuri din Timișoara. De câțiva ani tractorul verde a devenit ceva obișnuit pe străzile orașului.

Calitate, fiabilitate și durată lungă de viață sunt principalele caracteristici ale produselor Labinprogres TPS, fabrică inființată în martie 1977. Îndelungata tradiție și cele peste 300.000 de mașini vândute formează garanția încrederii cumpărătorilor.

Tractoare perfecte pentru primării, Tuber 40 sunt potrivite pentru întreținerea parcurilor și a drumurilor, deszăpezire, transport materiale, vidanjare încărcat, excavat și multe alte sarcini edilitare din mediul rural și urban.

Pentru că pot lucra cu o gamă largă de utilaje (încărcătoare frontale, furci, cupe, freze, lamă deszăpezire, vidanje, remorci, etc) aceste tractoare sunt de ajutor oricărei primarii.

 

Tuber 40 la deszăpezire în Timișoara

Din acest an, 2018, Horticultura SA folosește tractorul Tuber 40 la deszăpezire în Timișoara. Si o face cu succes, după cum puteți vedea și în acest video. Deszăpezirea aleilor din parcuri, a trotuarelor și a zonelor înguste nu mai reprezintă o problemă la Timișoara.

Tractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile cu patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu apă: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204/B1 și Yanmar 4TNV88-BKCM. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate în serviciile comunale, confirmînd o dată în plus faptul că Tuber 50 și 40 sunt tractoare perfecte pentru primării și pentru serviciile edilitare din mediul rural și urban în orice anotimp.

Designul i-a adus tractorului TUBER 50 recunoașterea internațională și i-a asigurat succesul pe piață.

Tuber 40 la deszăpezire în Timișoara

Tractorul TUBER 50 este disponibil, la cerere, cu o cabină confortabilă. Geamurile laterale, geamul din spate şi parbrizul, permit utilizatorului o vizibilitate completă. Toate comenziile de control sunt amplasate logic şi ergonomic în interiorul cabinei.

Ventilaţia naturală este asigurată prin deschiderea ferestrei din spate. Sistemul de ventilaţie cu încălzire contribuie şi mai mult la un confort sporit în diferite condiţii de lucru. Patru proiectoare de lucru (două în faţă şi două în spate) permit şi uşurează munca de noapte cu tractorul.
Designul superior face din Tuber 50 o combinaţie unică de funcţionalitate, ergonomie şi estetică. Acest lucru i-a adus tractorului TUBER recunoaşterea internaţională în domeniul de proiectare şi i-a asigurat succesul pe piaţă.

utilaje profesionale

Iată ce ne-au răspuns cei care au ales deja să folosească utilajele profesionale MACOS & HALL:

„Suntem mulțumiți de remorcă și de relația cu MACOS & HALL care ne-a consiliat să facem cea mai bună alegere pentru nevoile noastre.” Gavril Vereș, primăria Șamșud, jud. Sălaj

„Un tractor foarte bun. De 7 ani fără nici o defecțiune la motor sau transmisie.” Iulian Udeanu, primăria Uda, jud. Argeș

„Avem 2 tractoare Tuber 40 și 2 remorci. Suntem foarte mulțumiți de ele și de ajutorul
dat de MACOS & HALL în alegerea utilajelor potrivite pentru noi.”
Tavi Zaitov, Horticultura SA, Timișoara, jud. Timiș

„Avem o vidanjă achiziționată din 2013 de la MACOS & HALL care arată impecabil
și acum.”
Ionuț Cincu, primăria Mircea Vodă, jud. Constanța

„Un tractor bun, modern. Avem o relație bună cu firma MACOS & HALL chiar dacă distanța
e mare, echipa de intervenție zonală reacționează prompt la fiecare solicitare.”
Dan Chirilescu, SPGC Curtea de Argeș, jud. Argeș

 

Dacă v-a plăcut videoclipul ” Tuber 40 la deszăpezire în Timișoara ” și doriți o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!