Un tractor EFICIENT. Mic, dar VOINIC!

Tractoarele Tuber, produse în Europa, sunt perfecte atât pentru vie, livadă, grădini, ferme mici cât și pentru sectorul municipal și comunal.

Tuber

TUBER este un tractor compact cu tracţiune integrală. Este un tractor multifuncţional foarte agil, utilizat la îndeplinirea sarcinilor principale în producţia agricolă.

Pe lângă utilizarea în creşterea culturilor, TUBER este foarte potrivit pentru viticultură şi pomicultură, datorită ampatamentului său redus (distanţă scurtă între axe).

Calitate, fiabilitate și durată lungă de viață sunt principalele caracteristici ale produselor Labinprogres TPS, fabrică inființată în martie 1977. Îndelungata tradiție și cele peste 300.000 de mașini vândute formează garanția încrederii cumpărătorilor.

Atenția la calitatea și siguranța produselor, împreună cu protecția mediului sunt valorile fundamentale ale producătorului Tuber, Labinprogres TPS. Satisfacția clienților este obiectivul principal în Labin.

MACOS & HALL vă oferă CALITATE LA UN PREȚ CORECT!

Tractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile cu patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu lichid: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204/B1 și Yanmar 4TNV88-BKCM. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate la lucrările în câmp şi în serviciile comunale. TUBER fiind un tractor multifuncţional, realizează cu succes diverse activităţi în sectorul comunal/municipal cum ar fi: întreţinere parcuri, întreţinere drumuri, lucrări edilitare, construcţii, deszăpezire, încărcat, descărcat, excavat, întreţinere margini drumuri, întreţinere păşuni şi pajişti, transport, etc.

DESTINAȚII

Tractoarele performante din noua gamă de utilaje oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);

FERME cu orice profil de producție;

LIVEZI;

VIȚĂ DE VIE;

TRANSPORT (în echipă cu remorca);

EXPLOATAȚII FORESTIERE;

CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

 

MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

Nu uitați că pentru o perioadă limitată puteți profita de oferta noastră prin care primiți GRATUIT al doilea accesoriu la fiecare tractor URSUS achiziționat cu încărcător frontal!*

*Accesoriul cu prețul cel mai mic este gratuit.


Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare și utilaje profesionale agricole. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele profesionale astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!