Tractoarele performante oferite de MACOS & HALL sunt echipate cu motoare originale EURO IIIA și EURO IIIB, PERKINS, LOMBARDINI și YANMAR și fac parte din noile serii de tractoare URSUS și TUBER cu puteri cuprinse între 35 CP și 110 CP.

Tractor URSUS

Producătorii au o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare agricole. Siguranța serviciilor de service si revizii post-vânzare la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate.

Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice tractor Ursus.

Tractoarele performanteBinecunoscutele motoare PERKINS au câștigat deja încrederea utilizatorilor, noile modele EURO IIIB aducând și un consum mai mic de carburant.

Un avantaj suplimentar oferit de această serie de tractoare, este propunerea foarte atractivă pentru fiecare utilizator în ceea ce privește multitudinea de echipamente de bază: sistem de încălzire și ventilație, greutăți frontale, fereastră în acoperiș,  proiectoare de lucru in acoperișul cabinei (față și spate), instalație dublă pneumatică, lumină de avertizare rotativă (girofar) și altele.

CALITATE LA UN PREȚ CORECT!

DESTINAȚII

Tractoarele performante oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);
  • FERME cu orice profil de producție;
  • LIVEZI;
  • VIȚĂ DE VIE;
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca);
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE;
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!