Tractoare perfecte pentru primării, Tuber 50 și Tuber 40 sunt potrivite pentru întreținerea parcurilor, a drumurilor, deszăpezire, transport materiale, vidanjare încărcat, excavat și multe alte sarcini edilitare din mediul rural și urban.

Tractoare perfecte pentru primării

Tractoarele Tuber pot lucra cu o gamă largă de utilaje: încărcătoare frontale, furci, cupe, freze, lamă deszăpezire, vidanje, remorci, etc.

Calitate, fiabilitate și durată lungă de viață sunt principalele caracteristici ale produselor Labinprogres TPS, fabrică inființată în martie 1977. Îndelungata tradiție și cele peste 300.000 de mașini vândute formează garanția încrederii cumpărătorilor.

Tractoare perfecte pentru primării

Atenția la calitatea și siguranța produselor, împreună cu protecția mediului sunt valorile fundamentale ale producătorului Tuber, Labinprogres TPS. Satisfacția clienților este obiectivul principal în Labin.

Tractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile cu patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu apă: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204/B1 și Yanmar 4TNV88-BKCM. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate în serviciile comunale, confirmînd o dată în plus faptul că  Tuber 50 și 40 sunt tractoare perfecte pentru primării și pentru serviciile edilitare din mediul rural și urban în orice anotimp.

Designul i-a adus tractorului TUBER 50 recunoașterea internațională și i-a asigurat succesul pe piață.

Tractoare perfecte pentru primării

Tractorul TUBER 50 este disponibil, la cerere, cu o cabină confortabilă. Geamurile laterale, geamul din spate şi parbrizul, permit utilizatorului o vizibilitate completă. Toate comenziile de control sunt amplasate logic şi ergonomic în interiorul cabinei.

Ventilaţia naturală este asigurată prin deschiderea ferestrei din spate. Sistemul de ventilaţie cu încălzire contribuie şi mai mult la un confort sporit în diferite condiţii de lucru. Patru proiectoare de lucru (două în faţă şi două în spate) permit şi uşurează munca de noapte cu tractorul.
Designul superior face din Tuber 50 o combinaţie unică de funcţionalitate, ergonomie şi estetică. Acest lucru i-a adus tractorului TUBER recunoaşterea internaţională în domeniul de proiectare şi i-a asigurat succesul pe piaţă.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

utilaje profesionale

Iată ce ne-au răspuns cei care au ales deja să folosească utilajele profesionale MACOS & HALL:

„Suntem mulțumiți de remorcă și de relația cu MACOS & HALL care ne-a consiliat să facem cea mai bună alegere pentru nevoile noastre.” Gavril Vereș, primăria Șamșud, jud. Sălaj

„Un tractor foarte bun. De 7 ani fără nici o defecțiune la motor sau transmisie.” Iulian Udeanu, primăria Uda, jud. Argeș

„Avem 2 tractoare Tuber 40 și 2 remorci. Suntem foarte mulțumiți de ele și de ajutorul
dat de MACOS & HALL în alegerea utilajelor potrivite pentru noi.”
Tavi Zaitov, Horticultura SA, Timișoara, jud. Timiș

„Avem o vidanjă achiziționată din 2013 de la MACOS & HALL care arată impecabil
și acum.”
Ionuț Cincu, primăria Mircea Vodă, jud. Constanța

„Un tractor bun, modern. Avem o relație bună cu firma MACOS & HALL chiar dacă distanța
e mare, echipa de intervenție zonală reacționează prompt la fiecare solicitare.”
Dan Chirilescu, SPGC Curtea de Argeș, jud. Argeș

Tractoare perfecte pentru primării - utilaje profesionale

AVEM ÎN OFERTA NOASTRĂ UTILAJE PROFESIONALE PE CARE LE PUTEȚI FOLOSI LA:

TRANSPORT

– tractoare realizate în EUROPA cu motoare PERKINS, Lombardini sau Yanmar
– remorci de la producători cu experiență și tradiție în agricultură cu capacități între 1 și 24 t

 

ÎNTREȚINERE DRUMURI, PARCURI

– mătură stradală
– tocătoare cu deplasare laterală
– cositoare

 

VIDANJARE

– vidanje construite în Europa cu capacități între 2.000 și 25.000 l

 

DESZĂPEZIRE

– pluguri de zăpadă cu cormane cu geometrie variabilă
– sărărițe cu autoîncărcare destinate împrăștierii materialelor antiderapante pe străzi, trotuare, în zone rezidențiale, parcări
– freze de zăpadă

 

Împreună cu partenerii noștri avem o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare și utilaje profesionale. Siguranța serviciilor post-vânzare de service si revizii la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate. Vă stăm la dispoziție cu consultanță GRATUITĂ pentru a vă ajuta să personalizați utilajele profesionale astfel încât să obțineți cel mai bun randament în producție.

 

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!