Service Mobil pentru reparații în garanție și post garanție

Prin intermediul punctelor de service fixe și a echipelor mobile de intervenție rapidă, MACOS & HALL asigură reparații curente și capitale pentru tractoare. Serviciile de servisare sunt susținute de personal calificat cu o experiență profesională vastă rezultată din numeroșii ani de service specializat pe tractoare și prin cursuri de specializare susținute de către constructorii de tractoare și utilaje agricole.

Piese de schimb prin departamentul de Service Mobil pentru intervenții rapide

Pentru că suntem conștienți că doriți maximizarea investitiilor dumneavoastră, echipele noastre de Service Mobil vă oferă, pe lângă experiența personalului, piese de schimb originale direct de la producător. Piesele de origine măresc durata de funcționare a utilajelor, micșorează costurile de întreținere și asigură o mai bună funcționare a echipamentelor dumneavoastră.

Întotdeauna la îndemână

Pe lângă tractoarele și utilajele agricole extrem de performante comercializate de MACOS & HALL, veți deveni beneficiarii serviciilor de servisare susținute de personal calificat. Suport tehnic asigurat: verificari tehnice periodice si sezoniere, lunare, expertizare avarii, remediere defectiuni de exploatare.

CALITĂȚI CARE NE REPREZINTĂ:

  • PROFESIONALISM
  • EXPERIENȚĂ
  • CALITATE
  • PROMPTITUDINE

[robo-gallery id=”15601″]

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!