Impreună cu domnul prof. univ. dr. Alin Dobrei de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, am realizat cateva video-uri care sa va ajute la îngrijirea viței-de-vie și a pomilor fructiferi. În fiecare săptămână vom publica episoade noi, deci vă așteptăm să reveniți pe site-ul nostru în fiecare săptămână. Noutățile vor fi publicate și pe pagina de Facebook a MACOS & HALL.

Iar dacă sunteți în căutare de utilaje pentru fermele dumneavoastră vă invităm să vizitați pagina noastră de produse profesionale unde veți găsi tot ce aveți nevoie de la motocultoare până la tractoare de 110 CP, atomizoare purtate și tractate, freze, cositori…

Vizionare plăcută!

Îngrijirea viței-de-vie

Prezentare generala Controlul la iesirea din iarna
Evaluarea butucului Taierea butucului cu vigoare normala
Taierea butucului cu coarde inghetate Taierea Guyot
Taierea de rodire combinata cu taierea de regenerare

 

Îngrijirea pomilor fructiferi

Plantarea Taierea
Perioadele optime pentru tratament si taiere

 

 

MACOS & HALL vă oferă CALITATE LA UN PREȚ CORECT!    Contact: 0786 455 700

DESTINAȚII

Tractoarele performante din noua gamă de utilaje oferite de MACOS & HALL sunt concepute pentru a lucra în:

    • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);
    • FERME cu orice profil de producție;
  • LIVEZI;
  • VIȚĂ DE VIE;
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca);
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE;
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

MACOS & HALL srl este unul dintre furnizorii importanți de tractoare, remorci și unelte agricole din România. Comercializăm în întreaga țară tractoare și remorci fabricate doar în Europa și unelte agricole marca MACOS & HALL srl: cositori, greble, freze, tocători, etc. Asigurăm pentru toate produsele comercializate servicii de garanție și post garanție cât și piese de schimb originale.

Un tractor eficient. Mic, dar voinic!

TUBER 50 este un tractor compact cu tracţiune integrală cu transmisie complet hidraulică. Este un tractor multifuncţional foarte agil, utilizat la îndeplinirea sarcinilor principale în producţia agricolă.

Aratul, prăşitul, frezatul, semănatul, protecţia culturilor cu substanţe suplimentare sunt doar o parte dintre numeroasele operaţiuni agricole pentru care este destinat TUBER 50.

Pe lângă utilizarea în creşterea culturilor, TUBER 50 este foarte potrivit pentru viticultură şi pomicultură, datorită ampatamentului său redus (distanţă scurtă între axe).

Calitate, fiabilitate și durată lungă de viață sunt principalele caracteristici ale produselor Labinprogres TPS, fabrică inființată în martie 1977. Îndelungata tradiție și cele peste 300.000 de mașini vândute formează garanția încrederii cumpărătorilor.

7-1Perfect pentru vie, livadă, grădini și ferme mici, activități în sectorul comunal/municipal.

Atenția la calitatea și siguranța produselor, împreună cu protecția mediului sunt valorile fundamentale ale producătorului Tuber, Labinprogres TPS. Satisfacția clienților este obiectivul principal în Labin.

Tractoarele TUBER sunt certificate conform standardelor CE. Sunt disponibile cu patru tipuri de motorizări cu puteri între 35 CP și 48 CP, în trei și patru cilindri cu răcire cu apă: Lombardini LDW 1603 și Yanmar 3TNV88 respectiv Lombardini LDW 2204/B1 și Yanmar 4TNV88-BKCM. Aceste motoare au demonstrat fiabilitate excepţională şi durabilitate la lucrările în câmp şi în serviciile comunale. TUBER fiind un tractor multifuncţional, realizează cu succes diverse activităţi în sectorul comunal/municipal cum ar fi: întreţinere parcuri, întreţinere drumuri, lucrări edilitare, construcţii, deszăpezire, încărcat, descărcat, excavat, întreţinere margini drumuri, întreţinere păşuni şi pajişti, transport, etc.

Designul i-a adus tractorului TUBER 50 recunoașterea internațională și i-a asigurat succesul pe piață.

5-1

Tractorul TUBER 50 este disponibil, la cerere, cu o cabină confortabilă. Geamurile laterale, geamul din spate şi parbrizul, permit utilizatorului o vizibilitate completă. Toate comenziile de control sunt amplasate logic şi ergonomic în interiorul cabinei.

Ventilaţia naturală este asigurată prin deschiderea ferestrei din spate. Sistemul de ventilaţie cu încălzire contribuie şi mai mult la un confort sporit în diferite condiţii de lucru. Patru proiectoare de lucru (două în faţă şi două în spate) permit şi uşurează munca de noapte cu tractorul.
Designul superior face din Tuber 50 o combinaţie unică de funcţionalitate, ergonomie şi estetică. Acest lucru i-a adus tractorului TUBER recunoaşterea internaţională în domeniul de proiectare şi i-a asigurat succesul pe piaţă.

 

 

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!