Frezele verticale MACOS & HALL sunt concepute special pentru prelucrarea secundară a solului. Datorită capacității de a despica solul, distribuindu-l uniform pe toată lățimea de lucru, aceste freze permit un randament extrem de ridicat al culturilor, deoarece nu inversează straturile de sol, ci contribuie la menținerea compoziției, structurii și biodiversității naturale a solului. Frezele verticale

Date tehnice FV 20 FV 25 FV 30
Lățimea de lucru (m) 2,00 2,50 3,00
Putere minimă necesară tractor (CP) 60 70 80
Categoria de prindere (cat.) II II II
Turație necesară Priza de putere (rpm) 540 540 540
Turația cuțitelor (rpm) 320 320 320
Numărul de rotoare/palete 10/20 12/24 14/28
Adâncimea de lucru (cm) 26 26 26
Greutatea (kg) 770 870 980

Din gama variata a utilajelor comercializate de catre MACOS & HALL fac parte si echipamentele denumite freze pentru sol. Acestea sunt destinate in principal asigurarii afanarii solului si maruntirii lui in mod uniform si se utilizeaza impreuna cu diferite tipuri de tractoare. Dupa prelucrare, brazda ramane neteda si fara creste.

Avem o gama variata de astfel de utilaje care pot satisface cele mai exigente cerinte, mai ales in ceea ce priveste finisajul, materialele folosite si raportul calitate/pret.

Frezele verticale pentru sol

Se folosesc la pregătirea terenului, realizând o mărunţire foarte bună a acestuia. Pot lucra şi pe terenurile cu pietre şi bolovani, deoarece acestea nu deteriorează cuţitele. Va putem oferi modele accesibile ca pret, iar la cererea clientului, acestea pot fi dotate cu un mecanism hidraulic.

Freze pentru sol, destinate livezilor si viilor

Pentru lucrarile din livezi si vii, venim in intampinarea clientilor nostri cu modele foarte moderne si eficiente, destinate eliminarii buruienilor. Este vorba despre freza cu cutite elicoidale, cu palpator, destinata lucrarilor necesare pe suprafetele viticole.

Freze pentru sol, calitative si accesibile

Gama de astfel de utilaje este foarte mare, de aceea va invitam sa vizitati pagina de produse (facand click aici) si va asiguram ca veti gasi la noi echipamentul care sa raspunda cerintelor dumneavoastra. De asemenea, ne puteti contacta prin intermediul formularului de mai jos.

Frezele verticale

 

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!