Cel mai mare tractor URSUS din seria C este URSUS C-3150 V Power.

Din punct de vedere vizual, tractorul este un urs tipic: mare, demn și agresiv. Este un tractor cu o gamă largă de aplicații,URSUS C-3150 V Power atrage atenția asupra designului său unic și a echipamentelor standard foarte bogate.  Acest utilaj este rezultatul cooperării dintre tehnologi și oameni de știință în cadrul proiectului „Dezvoltarea unui design inovator și universal al sistemelor de transmisie a puterii pentru tractoarele agricole”. Cel mai mare Ursus din seria C este un produs polonez 100%, putere poloneză pură.

ursus-c-3150

Motorul DEUTZ TCD 6.1 L6 UE IV cu 6 cilindri și 150 CP este un motor puternic, turbo, cu un răcitor de aer care atinge un cuplu maxim de 661 Nm la 1400 rpm. În versiunea Power, a fost folosită cutia de viteze Vigus 32X32. Acest utilaj este un tractor pentru sarcini speciale, folosind cele mai bune soluții tehnologice.

Cabina cu un acoperiș articulat, oferă o vizibilitate excelentă și un control deplin asupra utilajului, ceea ce se traduce direct în confort și siguranță la locul de muncă. Echipamentul de bază foarte bogat include, printre altele, sprinklerele și ștergătoarele față și spate, un set de faruri, încălzire și aer condiționat. Puterea poloneză închisă într-o formă demnă și frumoasă, este Ursus C-3150, pe transmisia poloneză VIGUS!