Tractor URSUS

Pentru a satisface cererea în creștere de tractoare cu puteri mici și medii, MACOS & HALL srl recomandă noile serii de tractoare URSUS cu puteri cuprinse între 50 CP și 110 CP.

Producătorii au o vastă experiență în producția și distribuția de tractoare agricole. Siguranța serviciilor de service si revizii post-vânzare la un nivel înalt și furnizarea de piese de schimb originale vă oferă siguranța unui produs de bună calitate.

Prin utilizarea de soluții inovatoare de design, selectarea motorului ideal și a trenului de rulare, se obțin performanțe excelente cu orice tractor Ursus.

8cBinecunoscutele motoare PERKINS si Deutz, au câștigat deja încrederea utilizatorilor, noile modele aducând și un consum mai mic de carburant.

Un avantaj suplimentar oferit de această serie de tractoare, este propunerea foarte atractivă pentru fiecare utilizator în ceea ce privește multitudinea de echipamente de bază: aer condiționat, greutăți frontale, fereastră în acoperiș pentru a lucra cu încărcătoarele frontale, proiectoare de lucru in acoperișul cabinei (față și spate), instalație dublă pneumatică, lumină de avertizare rotativă (girofar) și altele.

Această nouă serie de tractoare este oferită la un preț fără egal cu aproximativ 20% mai mic decât tractoarele din aceeași clasă de la alți producători.

DESTINAȚII

Noile serii de tractoare datorită parametrilor tehnici sunt concepute pentru a lucra în:

  • FERME cu orice profil de producție;
  • LIVEZI;
  • VIȚĂ DE VIE;
  • SECTORUL MUNICIPAL ȘI COMUNAL (transport, întreținere spații verzi, întreținere drumuri, lucrări de construcție, ș.a.m.d.);
  • TRANSPORT (în echipă cu remorca);
  • EXPLOATAȚII FORESTIERE;
  • CONSTRUCȚII (excavare, debarasare, transport și altele).

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă mulțumim!